На самому початку ми з вами виберемо продукти. Креветки вибирайте так, щоб не було сильного обледеніння, а то якість буде гірше, і кількість креветок не обрадує. Я всі інгредієнти складаю в окремі тарілочки або піали, щоб потім не плутатися.
Наступним кроком буде довести креветки до готовності. Це зробити легко, виберете потрібну посуд і залийте креветки окропом.
Далі зачекати 2-4 хвилини і злити окріп, і почекати поки креветки охолонуть.
Наступним етапом буде очищення креветок. Якщо ви вмієте чистити креветки, то для вас не складе труднощів це зробити. В іншому випадку, я вам раджу подивитися відео в інтернеті, там більш докладно показано, як з цим впоратися.
А тепер ми будемо робити тісто. Це зовсім не складно. Наші інгредієнти це вода, рисове борошно, ксантанова камедь, сіль, пряні трави. Спочатку я беру фільтровану воду і наливаю в миску для майбутнього тесту і змішую з сіллю і пряними травами за смаком, далі додаю рисову муку, але не всю, половину. Все ретельно перемішуємо і додаю ксантанова камедь для консистенції. Виходить тісто густе, як сметана.
В це тісто я акуратно занурюю кожну креветку і викладаю на сковорідку. Я змащую Сковороду злегка рослинним маслом, щоб креветки не були сильно жирними. Подавати страву можна з зеленню, салатом, відварним рисом, а так само ка самостійне блюдо.
Приємного апетиту!