Родзинку у смак додасть біле вино. Також можна експериментувати з зеленню. Але й без цих інгредієнтів страва виходить дуже смачне.
Інгредієнти
креветки – 1 кг | |
томатна паста – 4 столові ложки | |
часник – 5 зубчиків | |
оливкова олія – 3 столових ложки | |
минральная вода – 1/2 склянки | |
сіль – 1 щіпка |
Хочу поділитися рецептом легкого і смачної страви з креветок. Креветки в томатному соусі підійдуть для подачі з будь-яким гарніром.
Покроковий рецепт
Заморожені креветки відкинути на друшляк і добре промити під холодною водою. Дати стекти і акуратно очистити від панцира.
На розпечену сковороду наливаємо оливкову олію і пасеруємо натертий на дрібній тертці часник.
Потім додамо до часнику очищені креветки і пасеруємо перемішуючи протягом 5 хвилин.
Поки креветки пассеруются на сковороді, наріжемо кубиками помідори і додамо їх до креветок. Ретельно перемішуємо і додаємо сіль за смаком.
Томатну пасту змішуємо з мінеральною водою.
Додаємо томатну пасту креветки і тушкуємо ще 10 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи.
Подаємо до столу. Приємного апетиту!