Фарш використовуйте будь-який на Ваш смак, з курячого будуть щільніше, а якщо брати свинячий або яловичий, вийде соковитіше і м’якше.
Інгредієнти
Фарш будь – 350 гр. | |
вафельні коржі – 1 уп. | |
яйце – 2-3 шт. для кляру | |
борошно – для кляру | |
сіль, перець, часник – за смаком | |
рослинне масло – для смаження |
Коли потрібно урізноманітнити стіл стравами з мінімальними витратами на інгрідієнти і час, стане в нагоді цей рецептик ,,Крокодильчики,,. Названий з-за своєї структури, схожою на шкіру крокодила. Будуть альтернативою котлет або отбивным.
Я використовую порційні вафельні коржі, але якщо таких немає, можна брати великі круглі на торт і розрізати їх після промазування фаршем, коли трохи стануть м’якими.
Покроковий рецепт
Підготувати фарш з будь-якого м’яса або використовувати готовий. Посолити, поперчити і за бажанням додати часник. Яйця збити в окремій тарілці, підготувати борошно і коржі.
Намазуємо на одну половинку коржі фарш і зверху накриваємо другою. Робимо це з усіма коржиками.
Потім кожен,бутерброд,, спочатку в борошні, потім в яйце і викладаємо на розігріту з олією сковорідку.
Обсмажуємо з двох боків до золотисто-коричневого кольору.
Подавати на стіл можна як холодними, так і гарячими.
Приємного апетиту!