Крокодильчики з вафельних коржів з фаршем

Крокодильчики з вафельних коржів з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати фарш з будь-якого м’яса або використовувати готовий. Посолити, поперчити і за бажанням додати часник. Яйця збити в окремій тарілці, підготувати борошно і коржі.
Намазуємо на одну половинку коржі фарш і зверху накриваємо другою. Робимо це з усіма коржиками.


Потім кожен,бутерброд,, спочатку в борошні, потім в яйце і викладаємо на розігріту з олією сковорідку.
Обсмажуємо з двох боків до золотисто-коричневого кольору.



Подавати на стіл можна як холодними, так і гарячими.
Приємного апетиту!