Кростіні – італійські бутерброди з сиром і інжиром

Кростіні – італійські бутерброди з сиром і інжиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Віджати з половини соковитого лимона сік, процідити його, потім промити в’ялений інжир і нарізати його невеликими шматочками, викласти в невелику миску. У цю посудину влити кленовий сироп, додати свіжовичавлений лимонний сік, змішати всі пюрировать до однорідності.

Перекласти цю масу з інжиру в каструлю невеликого розміру, додати зовсім небагато солі, потім поставити на невеликий вогонь і протягом п’яти хвилин прогрівати на невеликому вогні при постійному помішуванні.

Підсушити В тостері злегка скибочки черствого багета, а в цей же час можна нарізати маленькими кубиками блакитний сир, після цього підготувати сервірувальне блюдо, на нього викласти підсушені скибочки багета, збризнути їх невеликою кількістю ароматного масла. На кожен хлібний шматочок покласти рівними порціями трохи солодкої инжирной маси. Зверху на кожен бутерброд викласти шматочки блакитного сиру, подавати відразу до столу. Приємного апетиту!