Крученики зі свинини з грибами

Крученики зі свинини з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуватися свиняча вирізка дуже швидко, тим більше, якщо ви її відбили молоточком. Грибна начинка відмінно поєднується зі свининою, за бажанням, можете замінити її на іншу. У даному рецепті, вважаю, головне правильно розрахувати час і не пересушити м’ясо. Так що, вже за 10 хвилин можна дивитися його готовність. Якщо увіткнути ножем в м’ясо, повинен піти прозорий сік. Саме час витягати! Якщо соку немає – м’ясо вийде сухуватим :-(. Виправити становище в цьому випадку допоможе який-небудь соус, наприклад часниковий вершковий. М’ясні свинячі рулетики відмінно поєднуються з будь-яким гарніром, особливо гарні з картопляним пюре або з рисом і овочами.

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 крученика. На кожен приблизно по 150 г м’яса і з 1,5-2 столових ложок грибної начинки. Тривалість готування приблизно 30-40 хвилин.

Покроковий рецепт