Солодка кукурудзяна каша на молоці.
Інгредієнти
Молоко – 1 літр | |
Кукурудзяна крупа – 10 ст. л. | |
Гарбуз – 1/2 | |
Айва – 4 шт. | |
Цукор – 6 ст. л. | |
Кориця – 1 пакетик |
Кукурудзяна каша на молоці з печенной гарбузом і айвою – цей рецепт для любителів солодких каш. Ситний і простий вітамінний сніданок, піднімає настрій на цілий день завдяки яскравим фарбам використовуваних інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Гарбуз очистити від насіння і шкірки, порізати шматочками і викласти на деко.
З айви видалити серцевину, порізати скибочками і викласти на деко.
Все посипати цукром (приблизно 4 столових ложки) і корицею. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 140 градусів. Поки всі запікається приступаємо до приготування кукурудзяної каші.
Налити в каструлю 1 літр молока.
Після того як молоко закипить додати 10 столових ложок кукурудзяної крупи. Кукурудзяну крупу використовувати дрібного помелу. Додати 2 столові ложки цукру і варити 15 хвилин. Коли каша звариться потрібно дати їй постояти ще 10 хвилин.
Викласти кашу на тарілку і додати печені гарбузи та айву. Решту гарбуз і айву можна прибрати в холодильник і використовувати для інших каш або як начинку для пирога.