Кукурудзяна полента Пармеджана з баклажанів

Кукурудзяна полента Пармеджана з баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Закип’ятити воду. Повільною цівкою всипати кукурудзяну крупу, постійно помішуючи. Щоб не утворилися грудки. Варити кашу до готовності -35-40 хвилин. Якщо в процесі готування каша виходить дуже густий, додайте трохи води. Замість води можна додавати молоко. Кукурудзяної каші потрібен постійний нагляд, так що н відходити від каструлі і постійно заважайте, щоб вона не пригоріла.


2. Цибулю очистіть від шкірки і наріжте півкільцями. Обсмажте на сковороді.


3. Баклажани наріжте кубиками і додайте до цибулі. Також обсмажте їх.


6. Влийте томатний соус (400 г помідорів, перетертих в блендері або кухонному комбайні) і тушкуйте на повільному вогні – 40 хвилин.


5. Підготуйте форму для запікання, змастіть рослинною олією. Викладіть 1/3 частина поленти, розрівняйте. Викладіть 1/3 частина баклажан. Потім знову шар поленти і шар баклажанів. Так три шари.


6. Зверху посипати тертим сиром. Поставити в духовку на 15 хвилин.