Сьогодні я готую курино-грибний бульйон. Смак і аромат даного рецепту зводять з розуму.
Інгредієнти
вода – 1,5 л | |
спинка куряча – 300 г | |
білі лісові гриби – 30 г | |
цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
морква – 1 шт. | |
зелень – за смаком | |
сіль – 1 ч. л. | |
перець – 5г | |
болгарський перець 0.5 шт. для подачі |
Після важкого трудового дня хочеться чогось гарячого і в теж час легкого і швидкого. Бульйон – відмінна альтернатива різних супів. Користь бульйону доведена не тільки медиками, але і вченими. Низькокалорійне, бюджетне страву можна готувати щодня. З поставленим завданням впоратися навіть дитина. Курку можна замінити яловичиною, свининою, качкою або ж бараниною. Варто враховувати, що калорійність підсумкового страви безпосередньо залежить від вибору м’яса.
Покроковий рецепт
Поставимо каструлю на плиту, наллємо воду, покладемо спинки, доведемо до кипіння.
Чистимо моркву і ріпчасту цибулю. Морква наріжемо кільцями. Повторимо теж саме з цибулею.
В окремій каструлі відваримо лісові гриби. Трохи підсолюємо воду. Гриби, як правило, варяться до двох годин.
Після того, як курка сваридась, гриби розбухли і готові до вживання, об’єднуємо грибний бульйон курячий бульйони, солимо, перчимо за смаком.
Додаємо зелень і можна подавати. Колір бульйону бездоганний, а аромат…Ммм! Приємного апетиту. Харчуйтеся смачно і правильно. Готуйте з любов’ю!