Куряче м’ясо чудово поєднується з яблуками – як у різних варіаціях салатів, так і в других стравах. Цей рецепт вражає своєю простою і смачним результатом завдяки яблучного маринаду.

Інгредієнти
| курячі грудки – чотири | |
| цибулинки – дві | |
| часнику – кілька зубчиків | |
| яблучного соку – склянка | |
| яблучного оцту – півсклянки | |
| цукор – 1/4 склянки | |
| гірчиця – готова | |
| соєвий соус – 1/4 склянки | |
| масло рослинне – 1/2 чашки | |
| паприка – за смаком | |
| кайенский перець – за бажанням | |
| чилі – за бажанням | |
| перець з сіллю – за смаком | |
| кабачки молоді, цукіні – 3 шт. | |
| морква – 4 шт. |
Як приготувати Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами
Сторінка: 1 2
