.
Інгредієнти
Куряче філе – 800 г | |
Часник – 3 зубчики | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Приправа для курки | |
Сметана – 100 г | |
Картопля – 5-7 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Покроковий рецепт
Філе курки натерти сіллю і приправою для курки.
На розпеченій сковороді з рослинним маслом на сильному вогні обсмажити філе до хрусткої скоринки.
Перевернути. Обсмажувати ще 10 хвилин, збавивши вогонь. Додати нарізану півкільцями цибулю і часник кружечками. Залишити смажитися при закритій кришці. А поки….
Чищений картоплю нарізати кружечками.
У 200 мл води розчинити 100 г сметани. Додати спеції, трохи солі, перець (за бажанням).
Тепер на курку викласти шарами картоплю. Залити сметанною сумішшю. Тушкувати при закритій кришці на слабкому вогні до готовності картоплі. Курочка виходить соковитою, а картопля м’яким і ніжним.
Подавати порційно. Приємного апетиту!