Для початку підготуємо всі наші інгредієнти до приготування. Куряче філе промити під холодною водою, обсушити паперовим рушником і нарізати соломкою.
Підготуємо овочі в обжарке. Перець почистимо і поріжемо соломкою. Цибулю порізати півкільцями.
Обсмажимо філе курки на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії. Смажити потрібно курку до золотистої скоринки. При смаження трохи посолити і поперчити курку.
Тим часом на іншій сковороді з додаванням рослинної олії, обсмажимо підготовлені нарізані овочі. Овочі необхідно смажити 5 хвилин.
Додаємо до курки обсмажені овочі. Готуємо соус для гасіння. Змішуємо соєвий соус, мед, борошно, часник, мед, додаємо трохи солі і перцю. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і заливаємо соусом курку з овочами.
Тушкувати курку потрібно 15 хвилин. На гарнір відварити рис і подавати блюдо гарячим. Час насолоджуватися тайської кухонь. Приємного апетиту!