Курка по-тайськи з солодким перцем

Курка по-тайськи з солодким перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку підготуємо всі наші інгредієнти до приготування. Куряче філе промити під холодною водою, обсушити паперовим рушником і нарізати соломкою.

Підготуємо овочі в обжарке. Перець почистимо і поріжемо соломкою. Цибулю порізати півкільцями.

Обсмажимо філе курки на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії. Смажити потрібно курку до золотистої скоринки. При смаження трохи посолити і поперчити курку.

Тим часом на іншій сковороді з додаванням рослинної олії, обсмажимо підготовлені нарізані овочі. Овочі необхідно смажити 5 хвилин.

Додаємо до курки обсмажені овочі. Готуємо соус для гасіння. Змішуємо соєвий соус, мед, борошно, часник, мед, додаємо трохи солі і перцю. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і заливаємо соусом курку з овочами.

Тушкувати курку потрібно 15 хвилин. На гарнір відварити рис і подавати блюдо гарячим. Час насолоджуватися тайської кухонь. Приємного апетиту!