Курка по-азійськи не тільки занурить Вас в східну атмосферу, але і наситить, наповнивши енергією на весь день.
Інгредієнти
Куряче філе – 380 г | |
Соєвий соус – 2 столові ложки | |
Корінь імбиру – шматочок розміром 1 см | |
Цибуля – 50 г |
Приготувати таку курочку дуже просто, процес приготування не займає багато активного часу.
Покроковий рецепт
Підготуємо інгредієнти: лук очистимо, курку і імбир.
Почнемо з приготування маринаду. Для цього потрібно імбир натерти на дрібній тертці. А потім додати до нього соєвий соус і добре все перемішати.
Тепер очищаємо куряче філе від зайвого жиру, після куряче філе нарізаємо на великі шматочки, а цибулю – дрібними кубиками або півкільцями. Хто як любить.
Відправляємо цибулю, курку і маринад в пластиковий пакет, гарненько все перемішуємо і залишаємо все це маринуватися в холодильнику на 30 хвилин.
Через півгодини відправляємо курку на розпечену антипригарну сковороду без масла. Обсмажуємо, постійно помішуючи, протягом 10 хвилин до готовності курки.
Такий курочкою можна доповнювати будь-який гарнір або використовувати в якості основи салату. Пробуйте і експериментуйте. Приємного апетиту!