Куряче м’ясо – чудовий продукт, який можна приготувати різними способами. Ми загасили його з овочевою сумішшю і картоплею.
Інгредієнти
Курка – 500 гр | |
Картопля – 5-6 шт. | |
Овочева суміш – 200 гр мексиканська | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Цибулю зелений – 3-4 пера |
Для приготування ситного страви можна взяти будь-які частини курки. Овочева суміш у нас заморожена, в її складі і червона квасоля стручкова, морква, кабачки, горошок, болгарський перець. Подробиці реалізації рецепта – у нашому описі.
Покроковий рецепт
Курку розрізаємо або нарізаємо невеликими шматочками. Промиваємо під проточною водою.
Заповнюємо дно каструлі рослинним маслом, прогріваємо його. Нарізку з курки відправляємо для піджарки в каструлю. Можна відразу посолити і додати меленого перчика.
Поки курячі шматочки підсмажуються, готуємо картоплю. Промиємо його, очистимо, потім наріжемо великими шматочками.
До курячих шматочків викладаємо заморожені овочі (мексиканська суміш). Продовжуємо тушкувати протягом 5 хвилин.
До інгредієнтів перекладаємо підготовлену нарізку з картоплі.
Заливаємо вміст кип’яченою водою. Присаливаем за смаком.
Тушкуємо курку з овочами і картоплею до готовності всіх інгредієнтів. Наприкінці готове ситне блюдо можна присипати нарізкою зі свіжої зелені, приміром, цибулею.
Всім приємного апетиту!