Японський маринад чудово підходить не тільки для курячих ніжок, курячої гомілки, стегенець, крилець, а так само для яловичини і риби
Інгредієнти
Для маринаду: | |
Вода – 30 мл | |
Цукор – 2 ст. ложки (або за смаком) | |
Сіль – 1/4 ч. ложки | |
Соєвий соус – 50 мл | |
Лимонний сік – 1 ст. ложка (або за смаком) | |
Імбирний порошок – 1/2 ч. ложки | |
Крохмаль – 1 ч. ложка | |
Основне: | |
Курячі ніжки – 800 г | |
Рослинне масло – 1-2 ложки для змащування | |
Мелений перець – за смаком |
Як приготувати Запечені курячі ніжки в японському маринаді
Сторінка: 1 2