В якості другої страви пропонуємо вам ситне блюдо – шматочки курячого філе, тушковані разом з кабачками, овочами та картоплею. Виходить смачно і ситно.
Інгредієнти
Курка (філе або грудка б/кісток) – 400 гр | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Молодий Кабачок – 1 шт. | |
Картопля – 4 шт. | |
Масло рослинне – скільки буде потрібно | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком |
Тушкувати курку можна в каструлі, сотейнику або глибокій сковороді. Для реалізації потрібно підготувати або куряче філе, підійде також куряче м’ясо без кістки. З овочів візьмемо моркву, цибулю ріпчасту. Овочі доповнимо молодим кабачком, картопляними бульбами. Подробиці реалізації рецепта – у нас в описі.
Покроковий рецепт
Куряче м’ясо нарізаємо шматочками. У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо курячу нарізку для гасіння в масло. Відразу приправляємо м’ясо сіллю за смаком, можна поперчити.
Поки гаситься куряче м’ясо, наріжемо півкільцями моркву, а цибулю – шматочками. Перекладаємо подрібнені овочі до курячого м’яса.
Приступаємо до нарізки кабачка. Оскільки плід у нас молодий, ми з нього тільки зрізаємо шкірку. Нарізаємо кубиками кабачок. Викладаємо кабачки до інгредієнтів в каструлю. Продовжуємо гасіння.
«Попрацюємо» з картоплею. Очищаємо його. Нарізаємо великими кубиками. Кубики картоплі спочатку обсмажуємо в рослинному маслі на сильному вогні. Зверху картоплю покриється скоринкою, а всередині залишиться сирим.
Картопля перекладаємо до інгредієнтів, заливаємо водою, ще досолює.
Тушкуємо курку з кабачками і картоплею до готовності всіх інгредієнтів.
Приємного вам апетиту!