Курка тушкована з картоплею в мультиварці

Курка тушкована з картоплею в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершкове масло додає особливий аромат готовому блюду.

Інгредієнти

Курка (можна використовувати будь-які частини) – 500-700 г
Морква – 1 шт
Вода – 1 л
Цибуля – 1 шт
Картопля – 800-900 г
Рослинне масло – 2-3 ст. ложки
Вершкове масло – 30 г
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Курка тушкована з картоплею в мультиварці

Смачне і швидке блюдо на кожен день. Підходить для дитячого харчування.

Покроковий рецепт

Курку розрізати на порційні частини,покласти в чашу мультиварки і залити водою.

Варити в режимі “Варка” або “Суп” близько 20 хв.(Якщо курка домашня, час збільшити).

Цибулю очистити і дрібно порізати.

Моркву очистити і потерти на крупній тертці або дрібно порізати.

Посмажити цибулю з морквою на олії в сковороді близько 5-7 хвилин до золотистого кольору цибулі.

Картоплю очистити і порізати на невеликі кубики.

До м’яса додаємо пережарку і порізану картоплю, вершкове масло, солимо, перчимо і закриваємо кришку мультиварки.

Готуємо ще годину в режимі “Гасіння” або “Випічка” .