Вершкове масло додає особливий аромат готовому блюду.
Інгредієнти
Курка (можна використовувати будь-які частини) – 500-700 г | |
Морква – 1 шт | |
Вода – 1 л | |
Цибуля – 1 шт | |
Картопля – 800-900 г | |
Рослинне масло – 2-3 ст. ложки | |
Вершкове масло – 30 г | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком |
Смачне і швидке блюдо на кожен день. Підходить для дитячого харчування.
Покроковий рецепт
Курку розрізати на порційні частини,покласти в чашу мультиварки і залити водою.
Варити в режимі “Варка” або “Суп” близько 20 хв.(Якщо курка домашня, час збільшити).
Цибулю очистити і дрібно порізати.
Моркву очистити і потерти на крупній тертці або дрібно порізати.
Посмажити цибулю з морквою на олії в сковороді близько 5-7 хвилин до золотистого кольору цибулі.
Картоплю очистити і порізати на невеликі кубики.
До м’яса додаємо пережарку і порізану картоплю, вершкове масло, солимо, перчимо і закриваємо кришку мультиварки.
Готуємо ще годину в режимі “Гасіння” або “Випічка” .