Ось, що необхідно для приготування даної страви.
Готуємо наші інгредієнти. Замість яблук, ви можете взяти ананаси консервовані. Далі додаємо в нашу каструлю масло, ставимо режим “Випічка” і чекаємо, поки вона не прогріється.
Курку моєму і витираємо кухонним рушником, в моєму випадку я використовую гомілку і стегно. Закладаємо в каструлю, солимо і перчимо за смаком і смажимо 15 хвилин з одного боку.
Далі наші яблука чистимо від насіння і нарізаємо на шматочки довільної форми, наприклад кубиками. Перевертаємо курку, закладаємо в каструлю яблука і смажимо ще 15 хвилин.
В окремому посуді змішуємо соєвий соус, гірчицю, кетчуп і мед. Пропорції даних інгредієнтів можуть бути різними на ваш смак. Поливаємо все нашим маринадом і встановлюємо режим “Гасіння”. У мене стоїть годину, тушу я приблизно 30 хвилин із закритою кришкою.
По звуковому сигналу вимикаємо мультиварку і налагоджуємо по тарілках, присипаючи за бажанням зеленню. Приємного апетиту!