Курка з картоплею і сиром

Курка з картоплею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картоплю треба почистити, видалити все зайве, почистити. Потім порізати на тонкі кухлі поперек бульби.


Змастити форму олією, викласти картоплю в один шар. Посипати приправами (крім каррі), сіллю і перцем.

Філе курки відокремлюємо від кісток (із залишків можна зварити бульйон), нарізаємо на дрібні шматочки.

Курку посипає приправами (вже з каррі), збризкуємо соєвим соусом.

Викладаємо курку на картоплю. Все відправляємо в розігріту до 170 градусів духовку на 40 хвилин.

За 10 хвилин до закінчення приготування посипаємо тертим сиром і зеленню, відправляємо назад.

Готову страву можна подавати з холодними соусами типу майонезу.