Курка з картоплею і сиром

Курка з картоплею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт в пострадянському просторі зустрічається в різних варіаціях, і всі вони чомусь називаються “по-французьки”. Це стало вже традицією, хоча до французької кухні запечная картопля з сиром не має ніякого відношення. Але вся ця історія не применшує достоїнств даного страви: готується швидко, відносно легко, улюблене всіма , навіть самими маленькими привередами.

Категорично не рекомендується піддавати термічній обробці промислові соуси, тому майонез ми будемо подавати тільки в холодному вигляді до готового блюда. Курка з картоплею і без додаткових добавок вийде дуже соковитою, якщо не пошкодувати сиру.

Покроковий рецепт