Готувати такий рецепт простіше простого. Можна класти все, що знайшли в холодильнику. Швидко. Просто.
Інгредієнти
філе курки – 200 гр | |
цибуля – 1 шт | |
морква – 1 шт | |
картопля – 4 шт | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком |
Зазвичай таке блюдо роблять із залишків всього. В моєму випадку залишилося м’ясо від шашликів. Довелося якось пристосувати його.
Покроковий рецепт
Дрібно нарізати цибулю. Поставити сковороду на плиту. Розігріти на середньому вогні. Додати рослинне масло. Розігріти трохи і додати обсмажуватися цибулю до золотистого стану.
Взяти філе курки. Можна взяти залишки з якоїсь страви. В моєму випадку залишилося м’ясо з шашликів в маринаді. Потрібно його дрібно нарізати і закинути смажитися разом з цибулею. Періодично перемішувати.
Взяти невелику морквину і нашаткувати її. Можна натерти на крупній тертці, а можна просто порізати ножем. Додати до смаженого цибулі з куркою, добре перемішати
Почистити картоплю від шкірки, нарізати як побажаєте. В моєму випадку нарізано часточками. Покласти у майже готову курку картоплю. Посолити, поперчити за смаком і обсмажувати до готовності. Приємного апетиту.