Курку помити, обробити. Часник почистити, помити і натерти на мілкій тертці (можна і через чесноко-тисняву, але на тертці зручніше, так швидше і не залишається шматків часнику);
Додати до часнику сіль, перець і перемішати;
Обмазати курку сумішшю часнику, солі і перцю, як зовні, так і всередині. Також, де можливо, засунути суміш під шкіру. Залишити курку маринуватися на 3 – 4 години в прохолодне місце (Чим довше курка маринується, тим вона буде соковитіше);
Розігріти духовку до 150 градусів. Лист для запікання змастити олією. Курку покласти грудкою вгору. Зверху змастити майонезом. Смажити курку 30 – 40 хв до рум’яної скоринки;
Готову курку покласти на лаваш і загорнути. Дати трохи охолонути.
Подавати з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!