Інгредієнти
Часник – 2 зубчики часнику, подрібненого | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Куряча грудки – 500 г (без кісток), нарізаних товщиною приблизно 3 см | |
Зелений горошок – 1 стакан замороженого | |
Шпинат – 1-2 пучка промитого | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Курячий бульйон – 100 мл |
Це було спонтанно! У мене не було настрою готувати. Заглянувши в холодильник і виявивши заморожений горошок і курячу грудку, я подумала: «Що я можу приготувати з допомогою цих простих інгредієнтів? Я люблю шпинат, і це було ідеальне поєднання». Що може бути простіше, і, тим не менш, смачно!
Покроковий рецепт
У сковороді на сильному вогні розігріти олію, додати часник і обсмажити протягом декількох хвилин (поки не відчуєте запах часнику). Додати шпинат і смажити протягом хвилини.
Потім додати шматочки курки і смажити протягом 3-4 хвилин.
Додати зелений горошок і тушкувати протягом 2 хвилин.
Додати бульйон і варити ще 5-8 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Готово!
Приємного апетиту!