Курочка по-королівськи, тушкована в вершках і вини

Курочка по-королівськи, тушкована в вершках і вини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Начебто просто куряче філе, а як можна приготувати його смачно! Курочка по-королівськи виходить з густою ніжною вершковою підливою. Хороша з овочами і будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт

Етапи прожарювання страви: промити і підсушити біле м’ясо. Подрібнити на шматочки. Подрібнити цибулю з часником.

На розігрітій оливковій олії підрум’янити цибуля з часником. Додати куряче філе, розмішати і ретельно прожарити. Налити вино і смажити, поки не випарується волога. Посипати борошном, розмішати.

Налити вершки. Перемішуючи, проварювати до загустіння. Поперчити і посолити. Зверху посипати зелень. До м’яса підійдуть овочі, макарони або відварити рис.