Соєвий соус додає пікантності шматочки курки, а томатна паста робить їх ніжніше.

Інгредієнти
| Куряче філе – 500 гр | |
| Томатна паста – 4 ст. л. | |
| Соєвий соус – 3 ст. л. | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Майоран – щіпка | |
| Рослинне масло – для смаження | |
| Вода – пол гуртки | |
| Цибуля – 1 шт |
Не зовсім звичайний варіант приготування курячого філе. Суміш томатної пасти і соєвого соусу додають блюду цікавий смак. Курочка виходить дуже ніжно і соковитою.
Покроковий рецепт

Курячу грудку необхідно порізати поперек волокон на невеликі пластиночки.

На заздалегідь розігріту сковороду вилити олію і розігріти його. На розігріту сковороду слід додати шматочки курячого філе. Посолити і додати дрібку чорного меленого перцю. Варто пам’ятати, що соєвий соус також є солоним. Тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.


Додати щіпку майорану і три ложки соєвого соусу, гасити ще п’ять хвилин на повільному вогні під кришкою.

Додати чотири столові ложки томатної пасти, перемішати. Тушкувати хвилин п’ять.

Цибулю почистити і порізати на півкільця. Додати нашатковану цибулю в сковороду.

Все ретельно перемішуємо і вливаємо підлогу чашки води, щоб м’ясо краще протушилось і стало ніжніше. Тушкувати під кришкою на повільному вогні протягом 15 хвилин.

Курочку подаю з гречаною кашею. Соус виходить дуже соковитою і апетитною. Приємного апетиту!
