Рецепт приготування не складний і виручить вас , в той момент коли продуктів не так багато, а потрібно приготувати щось особливе
Інгредієнти
Гомілка куряча – 5 шт | |
Гірчиця – 1 ч. ложка | |
Сметана – 1 ст ложка | |
Картопля – 4-5 шт | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Спеції для курки – за смаком |
Пропоную рецепт, який можна зробити на швидку руку і без особливих складнощів. Дане блюдо можна приготувати як на святковий стіл, так і на вечерю для всієї родини. Курячі гомілки після запікання в сметанно-гірчичному соусі виходять ароматними і ніжними , а на смак пікантними.
Покроковий рецепт
Курячі гомілки і картоплю потрібно ретельно промити , висушити паперовим рушником. Картоплю ділимо на 4 частини .Складаємо в миску, натираємо сіллю, перцем і спеціями, перемішуємо щоб все добре просочилося.
Далі змішуємо сметану з гірчицею, виходить ось такий соус. Додаємо його в нашу миску з картоплею і гомілкою і все ретельно змащуємо.
Після того як змастили нашу картоплю і куринную гомілку, накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо в холодильник хвилин на 20.
Деко змащуємо олією, викладаємо на нього гомілку і картоплю. Після чого ставимо в духовку хвилин на 45 з температурою 200 градусів.
Ну ось і все, наша страва готова, прикрашаємо його за вашим бажанням і подаємо на стіл!