Куряча гомілка в сметанно-гірчичному соусі

Куряча гомілка в сметанно-гірчичному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі гомілки і картоплю потрібно ретельно промити , висушити паперовим рушником. Картоплю ділимо на 4 частини .Складаємо в миску, натираємо сіллю, перцем і спеціями, перемішуємо щоб все добре просочилося.

Далі змішуємо сметану з гірчицею, виходить ось такий соус. Додаємо його в нашу миску з картоплею і гомілкою і все ретельно змащуємо.

Після того як змастили нашу картоплю і куринную гомілку, накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо в холодильник хвилин на 20.

Деко змащуємо олією, викладаємо на нього гомілку і картоплю. Після чого ставимо в духовку хвилин на 45 з температурою 200 градусів.

Ну ось і все, наша страва готова, прикрашаємо його за вашим бажанням і подаємо на стіл!