Куряча грудка під медовим соусом – апетитне блюдо з пряним смаком і чарівним “східним” ароматом!
Інгредієнти
Куряче філе – 1 шт. | |
Сіль – 2ч.л. | |
Вода – 250 мл | |
Мед – 1ч.л. | |
Паприка – 1 ч. л. | |
Масло рослинне – 1 ч. л. | |
Суміш перців – щіпка | |
Базилік – 1/2 ч. л. |
Куряче філе під солодким соусом – пікантна гаряча закуска для домашнього обіду або романтичної вечері. М’ясо виходить соковитим, з рум’яною і пряної скоринкою. Солодка нотка підкреслює смак курки, робить його вираженим, а маринад запечатує всі соки всередині курки, за рахунок чого вона залишається соковитою після запікання.
Покроковий рецепт
Змішати теплу воду з сіллю, перемішати до повного розчинення кристалів.
Помістити в охолоджену воду курячу грудку на кілька годин. Відправити ємність з куркою в холодильник.
Змішати мед з прянощами і травами, олією та спеціями. Перемішати.
Змастити соусом курячу грудку з двох сторін і залишити на півгодини маринуватися.
Загорнути курячу грудинку під соусом у фольгу і відправити в розігріту духовку.
Нарізати курку на шматочки і подавати до столу.
Таке блюдо ідеально поєднується з картоплею, рисом і пастою. Приємного апетиту!