Куряча грудинка в солодкому соусі, запечена у фользі

Куряча грудинка в солодкому соусі, запечена у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішати теплу воду з сіллю, перемішати до повного розчинення кристалів.

Помістити в охолоджену воду курячу грудку на кілька годин. Відправити ємність з куркою в холодильник.

Змішати мед з прянощами і травами, олією та спеціями. Перемішати.

Змастити соусом курячу грудку з двох сторін і залишити на півгодини маринуватися.

Загорнути курячу грудинку під соусом у фольгу і відправити в розігріту духовку.

Нарізати курку на шматочки і подавати до столу.

Таке блюдо ідеально поєднується з картоплею, рисом і пастою. Приємного апетиту!