Незвичайна і яскрава палітра смаків зі звичайних і повсякденних інгредієнтів.
Інгредієнти
куряча грудка – 1 | |
апельсин – 0,5 | |
сіль – за смаком | |
спеції – за смаком | |
кунжут – 1 ч. л. |
Коли набридли звичні рецепти можна урізноманітнити своє меню таким яскравим і соковитим стравою. Грудка чудово впишеться в раціон любителів своєї фігури, так і тих хто просто любить смачно поїсти.
Покроковий рецепт
У підготовленій грудці робимо надріз поздовжнього типу
Очищені апельсинові часточки вкладаємо у кишеню, попередньо підсолений
Удобрюємо нашу грудку з апельсином спеціями за смаком, можна імбир і паприку)
Закриваємо кишеньку і присмачую невеликою кількістю цедри апельсина
Загортаємо все у фольгу і відправляємо в розігріту духовку до 190 градусів на 20 хв
Дістаємо нашу страву, розкладаємо на тарілочки, розподіляємо кунжут на грудці і сервіруємо тарілочки.
Приємного апетиту.