Куряча грудка, тушкована в молоці

Куряча грудка, тушкована в молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мабуть найулюбленіший мій рецепт приготування філе, мої домашні завжди просять його приготувати.

Покроковий рецепт

Нарізаємо грудку пластинами завтовшки 1,5-2 див. На холодну сковорідку наливаємо рослинне масло і викладаємо нарізаний пластинами грудку, можна викладати щільно або залишати невеликі зазори між шматочками

Натираємо заздалегідь почищену моркву на крупній тертці, ріжемо 1 ріпчасту цибулину дрібними кубиками, нарізані інгредієнти з’єднуємо і додаємо до них майонез, перемішуємо все. Викладаємо отриману суміш на шматочки щільним шаром.

Натираємо сир на дрібній тертці і засипаємо курку сиром.( сир може бути будь-який, я зазвичай беру Російський, Гауда, сметанковий або будь-який інший можна)

Заливаємо молоком отримані інгредієнти і додаємо сіль і спеції за смаком.

Накриваємо кришкою і на малому вогні готуємо протягом 20-30 хвилин в залежності від плити. Готовність визначаємо за курочку, вона повинна бути дуже м’якою і при цьому соковитої( молоко має не повністю випарується) якщо раптом у процесі готування бачите що молока не залишається в підливці додайте ще трохи). Грудка готова. Приємного апетиту