Куряча печінка в сметані

Куряча печінка в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ріжемо цибулю півкільцями.

Натираємо моркву на крупній тертці.

Печінку промиваємо під проточною водою і ретельно видаляємо всі прожилки. Ріжемо курячу печінку на 2-3 шматочка.


Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо моркву. Пасеруємо овочі до м’якості моркви.


Поки цибулю і моркву обсмажуються, готуємо панірувальну суміш для печінки. Змішуємо борошно, сіль, перець, паприку.

Обвалюємо печінку в борошні зі спеціями.


Кладемо печінку до засмажки. Обсмажуємо протягом 5-8 хвилин.


Додаємо сметану, воду і перемішуємо. Коли закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму, закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися хвилин на 20.

Готове. Приємного апетиту!