Ріжемо цибулю півкільцями.
Натираємо моркву на крупній тертці.
Печінку промиваємо під проточною водою і ретельно видаляємо всі прожилки. Ріжемо курячу печінку на 2-3 шматочка.
Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо моркву. Пасеруємо овочі до м’якості моркви.
Поки цибулю і моркву обсмажуються, готуємо панірувальну суміш для печінки. Змішуємо борошно, сіль, перець, паприку.
Обвалюємо печінку в борошні зі спеціями.
Кладемо печінку до засмажки. Обсмажуємо протягом 5-8 хвилин.
Додаємо сметану, воду і перемішуємо. Коли закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму, закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися хвилин на 20.
Готове. Приємного апетиту!