Куряче філе на грилі

Куряче філе на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт ідеально підійде для тих, хто сидить на правильному харчуванні. Рецепт дуже простий у приготуванні

Покроковий рецепт

Для початку потрібно взяти філе і звільнити його. Можна спочатку покласти м’ясо в холодильник. Або покласти під холодну воду. Ні в якому разі не можна розморожувати м’ясо у гарячій воді.

Приготувати маринад для м’яса. Для цього потрібно з’єднати кетчуп, соєвий соус, дрібно нарізаний зубчик часнику, сіль і перець за смаком. Покласти туди філе курки. Якщо потрібно, можна розділити філе на невеликі шматки, щоб гриль був прожарений. Залишити в маринаді хвилин на 20.

Нагріти гриль і покласти шматочки на нього. До цього, попередньо трохи змастити гриль рослинною олією, щоб м’ясо не прилипало до грилю. Закрити кришку і залишити даріться на 5 хвилин.

Перевернути м’ясо на грилі і посмажити ще хвилин 5. Перевірити м’ясо на готовність і викласти на тарілку. Готове до вживання. Приємного апетиту.