Куряче філе з рисом і помідорами

Куряче філе з рисом і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дістанемо каструльку і в неї ллємо воду. Ставимо на плиту і насипаємо в киплячу воду рис. Варимо до повної готовності.

Поки вариться рис наріжемо на досці помідори, невеликими кубиками. Дістаємо філе курки і також нарізаємо його невеликими шматочками. Зубчики часнику дрібно порубаємо. Рис зварився.

Дістаємо сковорідку. На неї наливають невелику кількість рослинної олії, щоб денце сковорідки було покрито. Ставимо на вогонь і викладаємо на неї шматочки курячого філе. Обсмажуємо до рум’яної скоринки.

Додаємо до смаженого курячого філе помідори. Солимо, додаємо перець за смаком і смажимо все разом близько 20 хвилин.

Після закінчення цього часу додаємо до вмісту сковороди відварений рис і томатну пасту, тушкуємо все приблизно 7 хвилин.

Через 7 хвилин додаємо до страви подрібнені зубчики часнику, все добре перемішуємо і знімаємо сковороду з плити, так як наше прекрасне куряче філе з рисом і помідорами готове до вживання. Наповнюємо тарілочки, посипаємо зеленню і сідаємо їсти!