Курячі ніжки в гірчичному маринаді – просте і смачне блюдо з пікантною ноткою!
Інгредієнти
Курячі гомілки – 6 шт. | |
Приправа до курки – за смаком | |
Гірчиця в зернах – 2 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Паприка – 2 ч. л. | |
Суміш перців – за смаком | |
Лавровий лист – 3 шт. | |
Масло рослинне – 3 ст. л. | |
Цибуля – 1 шт. |
Соковиті і апетитні курячі гомілки з рум’яною скоринкою – просте блюдо швидкого і легкого приготування на будь-які випадки життя. Інгредієнтів потрібно зовсім небагато, але результат точно здивує цікавим поєднанням смаків і ароматів.
Покроковий рецепт
Гарненько гомілки посолити, посипати паприкою. Додати суміш перців і лист лавра.
Всипати спеції до курки. Це може бути каррі з перцем, чебрець, розмарин або перцева паста.
Додати гірчицю в зернах.
Гарненько перемішати гомілки разом з рослинним маслом і смаженою цибулею. Залишити маринуватися в холодильнику на дві години. Після, потрібно помістити курку у фольгу або пакет для запікання. Щільно загорнути і відправити в духовку – на сорок хвилин при 180 градусах.
Запечені рум’яні гомілки подавати до столу! Смачна курочка ідеально поєднується з картопляним пюре, рисом каррі і овочевими салатами. Індивідуальну нотку страви підкреслить кисло-солодкий соус з манго або ананасом. Приємного апетиту!