Рецепт соковитих курячих котлет.
Інгредієнти
Куряче м’ясо/фарш – 500 гр | |
Луковича – 1/2 шт | |
Хліб – 2 шматка | |
Молоко – 100 мл | |
Яйце – 1 шт | |
Вершкове масло – 25 грам | |
Сіль – 2 грами | |
Перець – 1 грам |
Якими тільки не бувають котлети: курячі, свинячі, яловичі, з начинкою, в обгортці. Рецептом приготування безліч. Курячі котлети в духовці виходять дуже соковитими і смачними.
Для рецепту краще взяти курку пожирніше, ідеально підходить фарш з гомілок.
Покроковий рецепт
Замочуємо хліб у молоці на 5 хвилин, виживаємо.
Дрібно шаткуємо цибулю або проворачиваем в м’ясорубці.
Проворачиваем м’ясо в м’ясорубці або беремо готовий фарш змішуємо з яйцем, цибулею, хлібом, солимо і перчимо за смаком.
запікати 25 хвилин
Викладаємо котлети на деко. Щоб котлети вийшли соковитіше, зверху кладемо по маленькому шматочку вершкового масла. Якщо фарш добре тримає форму, шматочки масла можна замішати всередину котлет.
Запікаємо в духовці 25 хвилин при 180 градусах.