Курячі котлети з грибами

Курячі котлети з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Довільно нарізаємо філе курячої грудки, печериці і очищений цибулю і прокручуємо на м’ясорубці.
Примітка: щоб котлети виходили більш соковитими, рекомендую використовувати велику насадку для фаршу.

У фарш додаємо подрібнений кріп, два яйця, сіль, перець, сушений базилік.

Ретельно вимішуємо фарш, мокрими долонями формуємо кульки і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Далі формуємо наші котлетки і обсмажуємо їх на розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку. Температура середня.

Викладаємо котлети на тарілку і насолоджуємося смаком. Приємного апетиту!