Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Цибуля почистимо від лушпиння. З курячої грудки знімемо шкіру, видалимо кісточки і поріжемо на шматочки. Скибочка хліба размочим в теплому молоці.
Шматочки курки пропускаємо через м’ясорубку разом з цибулею.
Додаємо яйце, солимо, посипаємо перцем і спеціями за смаком.
Кладемо розмочені скибочки хліба і ретельно розмішуємо фарш до однорідного стану.
Ліпимо з фаршу котлетки. Щоб фарш не прилипав до рук, потрібно кожен раз змочувати долоні в холодній воді. Паніруємо заготовки в борошні.
Обсмажуємо курячі котлети в розігрітому рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки.
Подаємо до столу гарячими. До котлет підійде будь-який соус, майонез або кетчуп.