Курячі котлети з курячої грудки

Курячі котлети з курячої грудки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Цибуля почистимо від лушпиння. З курячої грудки знімемо шкіру, видалимо кісточки і поріжемо на шматочки. Скибочка хліба размочим в теплому молоці.

Шматочки курки пропускаємо через м’ясорубку разом з цибулею.

Додаємо яйце, солимо, посипаємо перцем і спеціями за смаком.

Кладемо розмочені скибочки хліба і ретельно розмішуємо фарш до однорідного стану.

Ліпимо з фаршу котлетки. Щоб фарш не прилипав до рук, потрібно кожен раз змочувати долоні в холодній воді. Паніруємо заготовки в борошні.

Обсмажуємо курячі котлети в розігрітому рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки.

Подаємо до столу гарячими. До котлет підійде будь-який соус, майонез або кетчуп.