Курячі котлети з вірменського рецептом

Курячі котлети з вірменського рецептом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

лаваш тонкий вірменський – два аркуша
пластівці солодкої паприки – за смаком
філе куряче – 820 г
подрібнене насіння кмину – за смаком
жирне молоко – два повних склянки
подрібнений свіжий кріп – дві ст. ложки з гіркою
несолоне вершкове масло солодке – 54 г
легкоплавкий сир будь-якого твердого сорту – 54 г
морська сіль тонкомолота – за смаком
мелені сухарі – 54 г
мелений чорний перець – за смаком
салатний цибуля біла середнього розміру – одна штука
великі курячі яйця – чотири штуки

Як приготувати Курячі котлети по вірменському рецептом