Курячі котлети

Курячі котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжне куряче філе з прянощами в хрусткій скоринці – ідеальне доповнення до картопляного пюре. Котлетки соковиті, добре пропечені. У фарш обов’язково додайте молоко або воду, щоб м’ясо було соковитіше і не стало сухим в процесі приготування. Паніровка зберігає соковитість котлеток, але дає м’ясу рівномірно пропектися, і не підгорає. Вибирайте якісні панірувальні сухарі або ж зробіть будинку з духовки або мікрохвильовій печі – саме такі сухарі використовую я. Таке блюдо дуже легке і швидке, а якщо у вас вже готовий фарш, то це справа всього 15 хвилин. Котлетки стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Добре поєднуються з будь-яким соусом за вашим вибором.

Покроковий рецепт