Курячі котлети

Курячі котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для котлеток. Гарненько вимити філе, почистити цибулю і часник.

Нарізати дрібним кубиком курячу грудинку для подрібнення в блендері або м’ясорубці. Якщо у вас немає таких пристосувань – нарубайте грудку дуже дрібними шматочками.

Нашаткувати половинку цибулини. Розрізати зубчик часнику.

Помістити шматочки філе і нашатковану цибулю і часник в блендер. Збити до консистенції фаршу.

Викласти фарш у глибоку посудину, додати перець, сіль, одне яйце, чебрець, паприку трохи води.

Замісити фарш і відправити в холод приблизно на десять хвилин.

Розігріти велику кількість масла в глибокій сковороді або сотейнику.

Підготувати компоненти панірування – борошно, два збиті з сіллю і перцем курячих яйця і панірувальні сухарі.

Починаємо формувати котлети. Мокрими руками скачати кульки з м’яса, обваляти їх спершу в борошні, занурити в яєчну суміш і щедро обкатати в паніровці. Відправити кульки смажитися в олії на сковорідку.

Готові котлетки подавати гарячими з улюбленим соусом до столу. Приємного апетиту!