Підготувати всі інгредієнти для котлеток. Гарненько вимити філе, почистити цибулю і часник.
Нарізати дрібним кубиком курячу грудинку для подрібнення в блендері або м’ясорубці. Якщо у вас немає таких пристосувань – нарубайте грудку дуже дрібними шматочками.
Нашаткувати половинку цибулини. Розрізати зубчик часнику.
Помістити шматочки філе і нашатковану цибулю і часник в блендер. Збити до консистенції фаршу.
Викласти фарш у глибоку посудину, додати перець, сіль, одне яйце, чебрець, паприку трохи води.
Замісити фарш і відправити в холод приблизно на десять хвилин.
Розігріти велику кількість масла в глибокій сковороді або сотейнику.
Підготувати компоненти панірування – борошно, два збиті з сіллю і перцем курячих яйця і панірувальні сухарі.
Починаємо формувати котлети. Мокрими руками скачати кульки з м’яса, обваляти їх спершу в борошні, занурити в яєчну суміш і щедро обкатати в паніровці. Відправити кульки смажитися в олії на сковорідку.
Готові котлетки подавати гарячими з улюбленим соусом до столу. Приємного апетиту!