Отже, курячі крильця в размороженном стані промиваємо під проточною водою. Якщо присутні пір’ячко, видаляємо їх. Крила ріжемо по суглобу на частини. У каструлі підігріваємо олію, викладаємо курячі крильця. Приправляємо сіллю і чорним молотом перчиком. Починаємо піджарку на середньому вогні. Крильця пару раз перемішати.
Паралельно займемося підготовкою овочів для гасіння. Очищаємо моркву і цибулю. Подрібнюємо їх зручним для вас способом. Можна моркву натерти, цибулю порізати дрібними шматочками. Подрібнені овочі перекладаємо в каструлю до крилець. Перемішуємо, продовжуємо гасіння.
Очищаємо картоплю, ріжемо картоплини великими кубиками (часточками). Перекладаємо картопляну нарізку в каструлю.
Вливаємо кип’ячену воду, підсипаємо ще солі за смаком. Накриваємо кришкою, тушкуємо до повної готовності інгредієнтів.
Тушковані крильця з овочами і картоплею в кінці готування посипаємо посіченою свіжої зеленню.
Блюдо готове, приємного апетиту!