Отже, беремо потрібну кількість курячих крилець. Оглядаємо їх, видаляємо, якщо є пір’ячко, промиваємо під проточною водою, швидко обсушуємо за допомогою паперових рушників. Беремо містку ємність (миску) і перекладаємо підготовлені крильця в неї.
Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння. Перекладаємо цибулину на обробну дошку і нарізаємо великими півкільцями. Цибульну нарізку перекладаємо в миску до курячих крилець.
Далі очищаємо від лушпиння бажану кількість часникових зубчиків. Пропускаємо часникові зубки через прес або подрібнюємо на тертці. Часникову масу додаємо до інгредієнтів в миску.
Картопляні бульби промиваємо від забруднень, очищаємо від шкірки. Нарізаємо картоплю на 4-6 частин. Перекладаємо картопляні часточки до курячих крилець.
Приправляємо інгредієнти спеціями: солимо, перчимо.
Перемішуємо всі інгредієнти. У форму вливаємо олію, викладаємо крильця з картоплею. Ставимо форму з інгредієнтами в розігріту духовку, накривши фольгою, на 1 годину (t – 200 градусів).
Апетитні курячі крильця з картоплею готові, подаємо їх до столу.