.
Інгредієнти
Курячі крила – 16 шт. | |
Кетчуп – 2 столові ложки | |
Майонез – 2 столові ложки | |
Мед – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Панірувальні сухарі – . |
Як приготувати Курячі крильця, запечені в духовці
Покроковий рецепт
У мисці змішайте кетчуп, майонез, мед, сіль і перець, додайте курячі крильця, перемішайте. Приберіть миску в холодильник на 4 години або на ніч, попередньо закривши кришкою.
Підготуйте лист, вистеливши його папером для випічки. Панірувальні сухарі викладіть на плоску тарілку. Кожне крильце обваляйте в панірувальних сухарях, після укладаючи його на деко.
Випікайте крила в духовці, розігрітій до 400F (180С) градусів близько 40 хвилин. Як визначити готовність курячих крилець? При проколі крила повинні давати золотистий або прозорий сік. Приємного апетиту!