Курячі ніжки по-тайськи на овочевій подушці

Курячі ніжки по-тайськи на овочевій подушці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Маринуємо м’ясо заздалегідь
Для приготування курячі грудки моєму, посипаємо сіллю, перцем і куркумою. Ріжемо цибулю півкільцями. Перемішуємо в глибокій посуді і заливаємо соєвим соусом. Все перемішуємо, закриваємо плівкою або щільною кришкою і залишаємо маринуватися в холодильнику на кілька годин, можна довше

Готуємо подушку для м’яса:
Почистити 6 середніх картоплин і 3 моркви, помити, підсушити паперовим рушником, нарізати кружечками ,посипати сіллю, куркумою, видавити з допомогою додати натертий часник. Все перемішати.

Збираємо і запікаємо страву:
В пакет для запікання викладаємо на дно картоплю і моркву, зверху укладаємо промариновані ляшки, попередньо обвалявши їх в кунжуті. Закорковуємо пакет. Робимо кілька проколів зубочисткою. І запікаємо в духовці близько години. За десять хвилин до готування надрізаємо пакет, щоб скоринка на м’ясі добре підрум’янилася, а зайва рідина витекла, злегка підсушивши подушку. Через 10 хвилин витягуємо блюдо і викладаємо на тарілку і приступаємо до поїдання.