Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дні тижня летять спішно. І як завжди не вистачає часу, щоб зробити які-небудь справи. Але я все одно готую, і це мені дуже подобається, ділюся з Вами рецептом курячих ніжок і чудовим гострим соусом, який, на мою думку, ідеально підходить для м’яса птиці. Курячі ніжки тим і гарні, так як їх можна смажити, тушкувати, варити, запекти і кожен раз ви отримаєте нове блюдо. М’ясо птиці поєднується з будь-яким гарніром і його можна приготувати на вечерю. Соус, яким я ділюся, додасть курячих ніжок вишуканий смак, поєднує в собі солодкі, кислі, гострі і солоні нотки. Дуже цікаво. Коли ви спробуєте, то відчуєте вибух смаку. Описувати це просто не можливо… Ну що писати, спробуйте приготувати його. Рецепт запечених курячих ніжок і соусу наведено нижче. Блюдо придумано мною на ходу, тому не судіть строго.
Давайте готувати?

Покроковий рецепт