Курячі ніжки в рукаві з овочами

Курячі ніжки в рукаві з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курні ніжки добре промити. Помістити у велику глибоку миску.

Цибулю почистити і розрізати навпіл, відкласти поки в сторону.

Моркву почистити, нарізати шматочками і покласти в миску з курячими ніжками. (Моркву і картоплю я нарізаю спеціальним рифленим ножем, виходить дуже красиво).

Картоплю почистити. Нарізати великими шматками картоплю і листя капусти, помістити в миску з курячими ніжками. Посипати всі овочі і курячі ніжки сіллю, приправити спеціями і полити олією, добре перемішати.

Духовку нагріти до температури 200 градусів. Взяти рукав для запікання. Компактно вкласти в нього всі підготовлені продукти. Овочі можна помістити вниз, а курку зверху. Ріпчасту цибулю і свіжі гілочки петрушки теж покласти в рукав. Зав’язати спеціальним затиском. Поставити в духовку на 60 хвилин.

Через годину або трохи більше дістати з духовки рукав. Акуратно відкрити (всі дуже гаряче!) і викласти на блюдо. Вийде повноцінна страва, що дуже зручно готувати для всієї родини, особливо, коли немає часу на різні кулінарні експерименти.

Подавати смачні курячі ніжки з овочами можна в поєднанні з зеленню і свіжими овочами, а також різного роду салатами.