Курячі ніжки запечені з овочами

Курячі ніжки запечені з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморозити курячі ніжки. Промити і злити зайву воду.

Змішуємо аджику і адыгейскую сіль, додаємо соєвий соус.

Суміш викладаємо в чашку з куркою і додаємо оливкову олію.

Добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Вимити овочі, порізати на скибочки.

Додати улюблені спеції і залишити на 5 хвилин.

Випікаємо при температурі 160 градусів 60 хвилин. Я випікають відразу в двох формах: внизу – курка, зверху – овочі. У форму з овочами додаємо 1/3 склянки води.

Подавати можна з будь-яким гарніром або просто м’ясо з овочами. Приємного апетиту!