Головне в цьому рецепті-це вершки повинні бути не менше 15% жирності. Якщо візьмемо менше, є ризик, що вони згорнуться. А так. все дуже легко і просто.
ПРИСТУПАЄМО.

Інгредієнти
| курячі сердечка – 200 гр | |
| куряча печінка – 200 гр | |
| курячі шлуночки – 200 гр | |
| кукурудза консервована – 250гр | |
| вершки 15% або вище – 200мл | |
| кріп – трохи для свіжості | |
| рослинне масло – 2 ст. ложки | |
| цибулина – 1шт для засмажки | |
| морква – 1шт для засмажки | |
| сіль,мелений перець – за смаком |
Дуже смачне блюдо. Подається з будь-яким гарніром. Ситно і зовсім не дорого.
Покроковий рецепт

Ось, що нам знадобиться.

І так приступаємо…. Наші потрошки моєму, обрізаємо все лишнє (зайве-це жир на сердечках і прожилки на шлуночках, печінка просто ріжемо як Вам зручно) гарненько просушуємо. Потрухи підготували і відклали.

Тепер чистимо цибулю і моркву. Цибулю ріжемо дрібно, кубиками. А моркву натираємо на крупній тертці. ГОТОВЕ.

Переходимо до засмажки. На сковороду виливаємо рослинне масло, чекаємо трохи, що б масло нагрілося, кладемо цибулю, потім моркву. Під кришкою обсмажуємо, овочі повинні стати золотисті.

Після додаємо наші потрухи в сковорідку і смажимо на маленькому вогні.Не забуваємо помішувати. Коли потрошки поміняли колір(так як на фото), додаємо 1 склянку води.Солимо, перчимо за смаком. Тушкуємо хвилин 10-15.

Після того як вода випарувалася, додаємо наші вершки і кукурудзу. І тушкуємо 5 хвилин.

І в кінці прикрашаємо нашу страву кропом.
Приємного апетиту.
