.
Інгредієнти
Сердечка курячі – 500 г | |
Квасоля стручкова – 500 г | |
Болгарський перець – 2 шт. (червоний і жовтий) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Базилік – за смаком | |
Зелень – за смаком | |
Часник – 2 зубчики | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Для маринаду: | |
Сік апельсиновий – сік 1/2 апельсина | |
Мед – 1 ч. л. | |
Соєвий соус – 50 мл |
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Сердечка промити, розрізати навпіл, видалити згустки крові, ще раз гарненько промити.
Приготувати маринад, змішавши всі інгредієнти для нього. Замочити курячі сердечка на 30 хвилин в маринаді.
На рослинному маслі обсмажити курячі сердечка до моменту випаровуванні утворилася рідини.
Обсмажити до прозорості порізану цибулю, потім квасолю, в кінці смаження додати перець, порізаний кубиками. Посолити, поперчити, перемішати, тушкувати до готовності. Додати зубчики часнику, сушений базилік і січену зелень. Тушкувати на слабкому вогні при закритій кришці ще хвилин 5-10.
Подавати до столу можна як самостійне блюдо або з гарніром. Приємного апетиту!